Αποχέτευση

Αποχέτευση Δήμου Πηνειού

Μονάδα επεξεργασίας λυμάτων

Η προστασία του περιβάλλοντος και ο σεβασμός της υγείας των δημοτών αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της ΔΕΥΑΔ Πηνειού και βασικό πυλώνα της πολιτικής της Δημοτική Αρχή του Δήμου Πηνειού. Με ημερομηνία έναρξης λειτουργίας 9 Αυγούστου 2021 έργο πνοής ο Βιολογικός Καθαρισμός εξυπηρετεί τις ανάγκες των πόλεων της Γαστούνης, του Βαρθολομιού και του Τραγανού. Οι εγκαταστάσεις σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες εξυπηρετούν περίπου 21.000 κάτοικους ενώ υπάρχουν και νέα σχέδια για μελλοντική εξυπηρέτηση μεγαλύτερης πληθυσμιακής κάλυψης.

Με γνώμονα την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες – συνδημότες μας πραγματοποιούμε μηνιαίους ελέγχους εφαρμόζοντας όλα τα απαιτούμενα πρωτόκολλα σύμφωνα με την Οδηγία 91/271/ΕΟΚ και την ΚΥΑ 5673/400/1997 που θεσπίζουν τα κριτήρια και τις απαιτήσεις συμμόρφωσης (βλ. Εθνική Γραμματεία Υδάτων, κωδ. Εγκατάστασης EL2330010170).

Συντήρηση δικτύου αποχέτευσης

Οι παρεμβάσεις στο δίκτυο αποχέτευσης είτε για βλάβες είτε για συντήρηση γίνονται από εξειδικευμένα συνεργεία της ΔΕΥΑΔ Πηνειού.

Κύρια πηγή πληροφόρησης για την ύπαρξη βλαβών είναι οι δημότες, οι οποίοι μπορούν να τις δηλώνουν στο τηλέφωνο 26233-60501, μέσω της ιστοσελίδας μας ή αυτοπροσώπως στα γραφεία της επιχείρησης στην Διονυσίου Γιατρά 3, 27050, Βαρθολομιό.

Για ένα Σύγχρονο, Βιώσιμο και Οικολογικό
Δήμο Πηνειού

Επικοινωνήστε μαζί μας, ενημερωθείτε και συνδεθείτε και εσείς στο σύγχρονο δίκτυο Ύδρευσης, Αποχέτευσης της ΔΕΥΑΔ Πηνειού

Scroll to Top